Projektiranje
Sa preko 500 realiziranih projekata širom svijeta u oblasti enterijera, stanovanja, hotelskih objekata, prostornog uređenja, sportskih objekata te istorijskog nasljeđa predstavljamo firmu kojoj je klijent na prvom mjestu.
Podrška
Usluge projektovanja, konsaltinga i opremanja enterijera 3D vizuelnim modelom. Izrađujemo idejne projekte i rješenja za sve vrste objekata. Kompletna usluga od ideje, idejnog rješenja do gotovog projekta.
Dizajn
Arhitekti i inženjeri kombinuju svoje znanje u razvoju integriranih, održivih dizajnerskih rješenja te kreativno djeluju od početka projekta za maksimalan učinak.
Multitasking
Vjerujemo da najbolja arhitektura dolazi od sinteze svih elemenata koji zasebno sadrže i formiraju karakter zgrade: struktura koja ga drži; usluge koje omogućavaju funkcioniranje; ekologija; kvalitet prirodnog svjetla...
Projektni biro
Krpo Arhitekti je globalni studio za arhitektonsko projektovanje i konsalting, koji je osnovao J. Krpo 1990. godine. Od tada, on i tim oko njega, uspostavili su međunarodnu praksu sa svjetskom reputacijom.